Gemiste kans!

Verkochte nieuwbouwwoningen

PLEK in Deventer

Na de zomer start de bouw van deze 38 woningen. Wat PLEK bijzonder maakt is de centrale ligging gecombineerd met de industriële look. Eind 2024 kunnen de kopers al in hun nieuwe woning genieten.

NEST Alkmaar

Onlangs werd project Nest te Alkmaar opgeleverd en het resultaat mag er zijn! Wat het project Nest zo bijzonder maakt? De biobased, circulair en duurzame aanpak die je door je hele woning meekrijgt.

Stoer Wonen Haarlem

Midden in Haarlem zijn 13 stadwoningen verkocht. Ik zorgde voor het creëren van de jusite sfeer en beleving rondom dit project, zodat alle woningen snel verkocht werden. 

Belle Fleur Schalkhaar

In de vastgoedcrisis werd dit project met loting bij de notaris verkocht. Ik heb hiervoor de communicatie & verkoop gedaan.

Beaufort Blaricum 

Met dit project heb ik meegewerkt aan de verkoop. Het zijn 28 woningen, projectnaam Beaufort, gelegen in Blaricummermeent. Inmiddels zijn alle woningen gerealiseerd en opgeleverd.

Gratis e-book

Nieuwbouwtips

Waarschijnlijk ben je van plan een nieuwbouwwoning te gaan kopen of heb je er zelfs al één gekocht. Er komt dan veel op je af en er is zoveel waaraan je moet denken! Graag deel ik je mijn tips, zodat ik jou wellicht kan helpen.