Over Daniela

Als klein kind wilde ik graag architect worden; een huis ontwerpen waar mensen echt in gaan wonen, dat leek me zo geweldig. Op de middelbare school bleek echter al snel dan ik geen talent had voor natuurkunde en scheikunde. Daarom koos ik voor de studies accountmanagement en communicatie.

Na heel veel diverse banen, waaronder stewardess, recreatiemakelaar, verhuurmakelaar en hypoheekadviseur ging ik in 2012 werken als  communicatieadviseur bij een projectontwikkelaar. Ik verzorgde 8 jaar lang alle  communicatie voor nieuwbouwprojecten, zoals de brochures, website, facebook, instagram, etc. Toch mistte ik het directe contact met de eindgebruikers; de kopers van deze woningen.

Vandaar dat ik dit jaar besloot weer als makelaar aan de slag te willen gaan en dan specifiek als nieuwbouwmakelaar. Zo ben ik weer in contact met de mensen die gaan wonen in de ontworpen woningen en komt alsnog mijn droom van vroeger uit.

Waarom Daniela?

Als ik iets doe dan doe ik dat met betrokkenheid, gedrevenheid en passie. Ik zoek alles tot in de puntjes uit en ik ga door totdat ik tevreden. Het contact met de kopers vind ik het leukste dat er is; elke keer weer anders en het fijn weer iemand blij te mogen maken

Leuke weetjes

E

Ik ben al 18 keer in mijn leven verhuisd 

E

Hierbij heb ik in 6 verschillende steden gewoond

E

Naast makelaar ben ik ook kindervoedingscoach

E

Ik heb 2 kinderen; Merijn en Kiki